Samen zorgen voor moeder en kind

Samenwerken is onze kracht

 

Voorlichtingsdag VSV kracht!

Vijf keer per jaar kunnen zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling, op zaterdag terecht in Rijnstate Arnhem. Het VSV organiseert dan de informatiedag Bevallen@Arnhem.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma, waarbij alle VSV-leden vertegenwoordigd zijn. Er worden presentaties gegeven over wat je kunt verwachten bij jouw bevalling, de medische bevalling, het kraambed en over baringspijn en de pijnstillingsmogelijkheden. Daarnaast wordt je rondgeleid op een verloskamer en is er een kraampjesmarkt. De toegang is gratis.

Meer weten over bevallen, borstvoeding en een kijkje nemen op de verloskamers? Dat kan op 5 zaterdagen per jaar bij bevallen@rijnstate.

Voor meer informatie : http://www.rijnstate.nl/web/Specialismen-en-afdelingen/Gynaecologie-1/Informatiedag-BevallenRijnstate.htm


 

Aanmelden moederraad!

Ben jij een aanstaande moeder of moeder van jonge kinderen?

Help met jouw ervaring de geboortezorg in regio Arnhem verbeteren!

De moederraad:
  • denkt mee over alle knelpunten en vraagstukken in de geboortezorg
  • geeft gevraagd en ongevraagd advies aan Verloskundig Samenwerkingsverband ‘VSV Kracht Arnhem’, het samenwerkingsverband tussen verloskundigen, professionals van Rijnstate en kraamzorgbureaus.
  • bestaat uit 8 á 10 moeders
  • komt één keer per maand samen in Rijnstate (in Arnhem)

Wil jij een bijdrage leveren aan goede geboortezorg in onze regio?

Meld je aan via info@vsv.nl of deel je ervaring via moederraadarnhem@gmail.com.