Moederraad

 

 

Om onze zorg continu te verbeteren en om daarbij de wensen en behoeften van aanstaande ouders mee te nemen, vragen wij zwangere vrouwen/ jonge moeders actief met ons mee te denken. Wij hebben hiervoor een moederraad opgericht, waarmee we regelmatig om tafel zitten.

Frieda is lid van de Moederraad: “Ik vind het erg fijn dat ik vanuit mijn eigen ervaring kan meedenken over hoe de zorg aan zwangeren en jonge moeders in onze regio nog beter kan.”

Adrienne over de rol van de Moederraad: “Eén van de adviezen die wij als Moederraad recent hebben gegeven is om alle informatie die gegeven wordt aan zwangeren zoveel mogelijk te bundelen. Daar wordt inmiddels al aan gewerkt. Daar doen we het voor, dat onze stem gehoord wordt! Iedere moeder heeft wel een onderwerp waar zij zich warm voor maakt. We zijn allemaal ervaringsdeskundigen met een kleine bijdrage, maar een grote meerwaarde.”

Praat jij hier ook graag over mee? Meld je aan voor de Moederraad via info@vsv.nl. Alleen je ervaringen delen mag ook. Dat kun je doen via moederraad@vsvarnhem.nl